Сън Иновейшън ЕООД


Основната ни дейност е внос и търговия с вакуумно-тръбни Слънчеви колектори. Тази уебстраница се отнася за тях. Желанието ни е чрез нея да получите максимално реалистична представа за продуктите, които предлагаме за да можете да направите своя избор.

Постарали сме се да опишем всеки продукт в детайли, като размери, използвани материали, дебелина на материалите, конструкция. Снимки на продукти маркирани с воден знак "SunIn" са правени от нас. Тук няма да намерите снимков материал на соларни колектори разпространен из цялата мрежа и срещан на почти всеки уебсайт.

Предоставили сме и информация за предимствата и недостатъците на всеки модел термосифони с вакуумни тръби. Предлагаме както класическите, така и някой не популярни схеми на монтаж на Соларните системи.

В "Блог" можете да намерите последни изменения в дизайна, практически съвети базирани на опита ни, както и такива от клиенти или монтажни групи. Информацията от там може да Ви спести излишни разходи и време, както и да ви даде нови идеи.

Следим новите тенденции в производството на Слънчеви колектори с вакуумни тръби. Избираме различни конструктивни варианти с цел улесняване на монтажа, намаляване и улесняване на експлотационото обслужване. В сътрудничество с производителите правим промени в елементите и конструкцията на колекторите с цел оптимизирането и подобряване на външният им вид. Нагледни примери за това са:

Промяна мястото за монтаж на ел. нагревателя на всички модели Термосифони - от долната страна беше изместен отстрани на водосъдържателя.

Избор на по-стабилна галванизирана стойка.

Добавяне на гумена подложка на Спомагателния съд за автоматично пълнене за Термосифоните отворена система.

Промяна на входа и изхода на медната серпентина за моделите SC-HE и SS-HE.